Friday, November 20, 2009

PEMAKAIAN BAJU BATIK SETIAP HARI KHAMIS mulai nov 09 kot.




 Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/

gile ah. kne pki baju batik plak ari kamis da macam pekerja kerajaan da ni. kalo aku mmg suh junior je la iron baju batik yg ssh gle nk iron tuh. haha.

13 comments:

emma songall said...

occay.
baru ak perasan baju batik perempuan da makin menarik berbanding 5tahun dahulu.
kain biru sekolah yg kosong tue jer.
at that tyme mmg ak xpuas aty giler.

LoLLy~ said...

apesal baju batik dak ppuan sgt byk jenis...ade beza pgkt dan darjat ke..?? =.=

ade3 said...

macam haram.isnin+selasa bj skolah.rabu bdn beruniform,khamis bj batik,jumaat bj melayu.

juwei said...

fariz: agknye la. biru org kebanyakan. ungu ke pink tuh. tu ak rase pembodek cikgu. oren pembodek warden. haha

ade: adie. time unform sume jd bomba. haha

LoLLy~ said...

dat is sooo x cool meyh....thnk goodness im outta there edy

sejuk said...

yg purple tu orang alim.yg biru tu lak separa alim...yg oren tu barua cikgu.psl tu ko tengok kat gamba tu style berdiri die cam cibai skit.lagak ala gengster.

LoLLy~ said...

hak3...sngal jek care ko interpret gmba...mungken benar, hua3

juwei said...

tgk nickname da tau sape. haha

SYZWN said...

sape sape?

juwei said...

haha..

Anonymous said...

hahaha...seb baek dah xskola lg...

syami said...

waaah, batiiikk, i like=)

Bingai @ Bangang said...

Terimakasih kerana mendaftar sebagai "Followers" di e-Direktori Bloggers Malaysia. Blog-blog anda telah disenaraikan di e-Direktori di dalam kategori mengikut susunan abjad.

Sila gunakan logo e-direktori tersebut diblog anda.

Aku yang bingai
Artis: Benci Tapi Tak Boleh Lupa di Tendang Terajang

 

Double8-Towards A Reunion Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez