Selamat membaca!

Monday, September 20, 2010

raya konvoi 2010!!

Salam hye

Konvoi raya beramai2 kelmarin.yeehaaw~!happy dapat jumpe kawan2 sekolah especially yanti sbb dah lama lost contact dgn minah ni.nway thanks juwei for the ride.he.


rumah sir

 rumah hadi

girls

boys

 yanti & hanna :) miss her so much.

bnyk lg pic tapi da malas nk upload.hope dapat jumpe lg next year.miss y'all.hope semua berjaya in future. (^.^)

till the next entry.bye,
-NHB- 
 
adapted from: http://hanalalock.blogspot.com/2010/09/konvoi-raya-double8.html#comment-form (hana's blog)

Friday, November 20, 2009

PEMAKAIAN BAJU BATIK SETIAP HARI KHAMIS mulai nov 09 kot.




 Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/

gile ah. kne pki baju batik plak ari kamis da macam pekerja kerajaan da ni. kalo aku mmg suh junior je la iron baju batik yg ssh gle nk iron tuh. haha.

Monday, November 16, 2009

Teka Siapa Nyanyi

video

Terbuka buat semua warga SMAPIAN
terutamanya warga Double88
kecuali tuan punya suara
emma songall
missy izyan
farah izyan
yusnaini
LOL

Wednesday, October 21, 2009

Double8 widget



Widget Double8 telah pun dihasilkan oleh mr.syazwan. cth seperti yg ada di blog ini.
sekiranya anda berminat. tutorial di bawah:

1)Dashboard>Layout>Edit HTML
2)Sila cari perkataan ini < head >
3)Paste HTML code dibawah SEBELUM perkataan < head>

Code untuk BOTTOM RIGHT
?script language="JavaScript" src="http://adiwidget.com/js/adibottom.js" type="text/javascript"> ?/script> ?script language="JavaScript" type="text/javascript"> cot("http://juweialhaj.fileave.com/8076263.jpg")?/script>

Code untuk BOTTOM LEFT
?script language="JavaScript" src="http://adiwidget.com/js/adibottomleft.js" type="text/javascript"> ?/script> ?script language="JavaScript" type="text/javascript"> cot("http://juweialhaj.fileave.com/8076263.jpg")?/script>

Code untuk TOP RIGHT
?script language="JavaScript" src="http://adiwidget.com/js/adibottomleft.js" type="text/javascript"> ?/script> ?script language="JavaScript" type="text/javascript"> cot("http://juweialhaj.fileave.com/8076263.jpg")?/script>

Code untuk TOP LEFT
?script language="JavaScript" src="http://adiwidget.com/js/aditopleft.js" type="text/javascript"> ?/script> ?script language="JavaScript" type="text/javascript"> cot("http://juweialhaj.fileave.com/8076263.jpg")?/script>


Lepas da paste. pastikan anda delete kesemua ?. dan gantikan dengan <
sila lihat gambar di bawah sebagai rujukan.





Sunday, October 18, 2009

berbasa basi

assalamualaikum
wahh...bersopan dan bertatatertib sgguh care aku terjah blog neh
saje jek buhsan...aku tau korg x kn sempat bace pown mende neh
apesal facebook maintenance lame sgt..??
mmg membencikann...whateva it is...
nk mngucapkan semuga berjaye kt korg sumer yg bakal mghadapi end sem xm n menyiapkan esaimen,etc kan kann..??

Glitter Graphics

chaw~~!! ^_^

Thursday, October 8, 2009

Review: MAJLIS PERSARAAN Ustaz Zawawi pada Oktober 2008


Satu jamuan ringkas telah diadakan di bilik guru bagi Ustaz Zawawi yang akan berpindah dan melanjutkan pelajaran ke luar negara. Pada majlis itu para guru dihidangkan dengan jamuan nasi Arab. Warga SMAP Labu mengucapkan terima kasih atas segala jasa dan ilmu yang telah disumbangkan oleh ustaz sepanjang beliau bertugas di SMAP Labu.

Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/

Aha. kita tgk post ni meletup ke tak..:D..
Sila bagi 3 perkara yang anda masih ingat tentang beliau. :).
 

Double8-Towards A Reunion Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez